Syksyinen liha-juurespata

Unilever Finland Oy



Raaka-aineet

0.1 kg
Flora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L
2 kg
pikkusipuli, pakaste
3 kg
isot juureskuutiot, pakaste
10 kg
vesi
Sydänmerkki-tuote
0.85 kg
7 kg
naudanlihakuutio, kypsä
laakerinlehti
0.01 kg
mustapippuri, rouhittu
1 kg
Crème Bonjour Carbonara tuorejuusto 1,5 kg
persilja
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Freesaa sipulit ja juureskuutiot öljyssä. 2. Lisää pieneen vesimäärään sekoitettu Peruskastike ja loput vedestä. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kypsät naudanlihakuutiot (E-lajitelma 6,3 % rasvaa, 0,5 % suolaa.), mausteet ja Crème Bonjour. Hauduta kypsäksi. 3. Koristele hienonnetulla persiljalla. Tarjoa perunoiden, perunasoseen tai täysjyväriisin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta