Riista-juureskäristys

Unilever Finland Oy



Raaka-aineet

0.1 kg
Flora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L
1.5 kg
sipuli
8 kg
riistakäristysliha (rasvaa max 5%)
5 kg
vesi
2 kg
Garde d'Or JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen
4 kg
lanttukuutio
2 kg
porkkanakuutio
Sydänmerkki-tuote
0.25 kg
0.02 kg
viispippuri, rouhittu
Maizena Vaalea Pikasuuruste 1 kg
persilja
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Kuullota sipulikuuutiot rasvassa ja ruskista jäinen riistakäristysliha. 2. Lisää vesi, JuustoCrème, lanttu- ja porkkanakuutiot. 3. Mausta käristys ja anna hautua kypsäksi noin 15 minuuttia. Suurusta halutessasi pikasuurusteella. 4. Koristele persiljalla. Tarjoa perunoiden tai perunasoseen kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
5.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.9 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta