Ranskalainen broilerikastike

Atria Suomi Oy



Raaka-aineet

0.1 kg
Lithells 2x2,5kg Pekonikuutio pakaste
1.1 kg
sipulikuutio, pakaste
2.4 kg
Atria n2kg Broilerikastike Sous Vide
0.02 kg
sokeri, hieno
0.3 kg
lihaliemi
0.3 kg
valkoviini, alkoholiton
0.15 kg
tomaattipyree
0.3 kg
kasvirasvasekoite 15 %, maitopohjainen
0.03 kg
persilja, pakaste
0.25 kg
oliiviviipale, musta

Valmistusohje

1. Laita voideltuun 1/1-65 GN-vuokaan pekonikuutiot, sipulikuutiot ja broilerikastike. 2. Yhdistä nesteet, tomaattipyree ja sokeri ja kaada liemi vuokaan. Sekoita ainekset kevyesti. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 30 minuuttia. 3. Lisää seokseen hienonnettua persiljaa ja oliiviviipaleet. Kypsennä vielä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 5 minuuttia. Sydänmerkki-ateriaehdotus: tarjoa broilerikastikkeen lisäkkeenä kauramakaronia, höyrytettyä parsakaalia, tuoresalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
6.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.4 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta