Meksikonkeitto

Atria Suomi Oy



Raaka-aineet

0.5 kg
Rypsiöljy
2.5 kg
Sipulikuutio, pakaste
0.5 kg
Valkosipulimurska
3 kg
Porkkanakuutio, pakaste
8.5 kg
Tomaattimurska
16.5 kg
Vesi
0.2 kg
Punainen chili
1.4 kg
Maissi, pakaste
3.5 kg
Kidneypapu, säilyke
2 kg
Vihreä papu, pakaste
0.2 kg
Kasvisliemijauhe, vähäsuolainen
0.07 kg
Suola
0.01 kg
Mustapippurirouhe
2 kg
Atria Murea Possu, irtopakaste (8299)

Valmistusohje

  1. Mittaa keittopataan öljy, sipulikuutio, valkosipuli ja porkkanakuutio.  Freesaa sekoitusta. 
  2. Lisää pataan sitten tomaattimurska, vesi, chili, maissi, pavut, kasvisliemijauhe, suola ja pippuri. Keitä sekoitusta noin 15 minuuttia.
  3. Lisää pataan Atria Murea Possu. Kiehauta seos. Mausta tarvittaessa lisää.

Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa keiton lisäkkeenä  vihersalaattia, öljykastiketta, ruukiista sämpylää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Kuitua
1.3 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta