Punajuurikvinoa

Sydänmerkki



Raaka-aineet

3.4 kg
Kvinoa
6.2 kg
Vesi
0.6 kg
Punajuurimehu
0.3 kg
Merisuola
0.8 kg
Etikkapunajuurikuutio
0.1 kg
Lehtipersilja

Valmistusohje

1. Huuhdo kvinoa. Keitä kvinoaa suolalla ja punajuurimehulla maustetussa vedessä noin 15 minuuttia. 2. Valuta kvinoa ja lisää punajuuret kvinoan sekaan.  3. Siirrä tarjoiluastiaan ja koristele hienonnetulla lehtipersiljalla.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Kuitua
2.6 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta