Punainen jauhelihakiusaus

Atria Suomi Oy



Raaka-aineet

0.4 kg
punajuurisuikale, pakaste
0.3 kg
palsternakkasuikale, pakaste
1.7 kg
perunasuikale, pakaste
0.45 kg
sipulikuutio, pakaste
1 kg
Atria 2kg Kypsä sipulilla maustettu jauheliha Sous Vide
0.25 kg
Tuorejuusto 13 %, mustapippuri, vähälaktoosinen, Viola
0.03 kg
Vaalea pikasuuruste, Maizena
0.025 kg
lihaliemijauhe, vähäsuolainen
0.004 kg
oregano, kuivattu
0.004 kg
meirami, kuivattu
0.002 kg
valkopippuri, jauhettu
0.004 kg
timjami, kuivattu
0.8 kg
vesi

Valmistusohje

1. Laita kasvikset, jauheliha, tuorejuusto, mausteet ja suuruste kerroksittain 1/1-65 GN-vuokaan. 2. Sekoita liemijauhe veteen ja lisää liemi vuokaan muiden ainesten päälle. Paista yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 40 minuuttia. Vinkki! Halutessasi voit käyttää punajuuren tilalla kasvissuikaleita. Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa jauhelihakiusauksen lisäkkeenä raastesalaattia, kevyttä sinappisalaatinkastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.5 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta