Pippurinen karjalanpaisti

Atria Suomi Oy



Raaka-aineet

0.75 kg
herkkusieni, kokonainen, säilyke
1.2 kg
Atria 6x1l Pippurikastike
1 kg
Atria n2kg Karjalanpaisti Sous Vide
0.8 kg
Atria 2,0kg SE kuutio Sous Vide
0.3 kg
vesi
0.36 kg
papu, vihreä
0.3 kg
pikkusipuli, pakaste
0.3 kg
sipulikuutio, pakaste

Valmistusohje

1. Voitele 1/1-65 GN-vuoka. Valuta herkkusienet. 2. Yhdistä kaikki aineet GN-vuokaan. Sekoita kevyesti ja kypsennä yhdistelmäpaistolla 175 asteessa 25 minuuttia. Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa pippurisen karjalanpaistin lisäkkeenä keitettyjä perunoita, raastesalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
5.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta