Pikkeliliemi ja marinoidut kasvikset

Sydänmerkki



Raaka-aineet

Liemi
1 kg
Rypsiöljy
0.65 kg
Sokeri
0.33 kg
Väkiviinaetikka
Lisäksi
0.16 kg
Paprikasuikale
0.16 kg
Porkkanasuikale
0.16 kg
Retiisilohko
0.16 kg
Punasipuliviipale

Valmistusohje

1. Pilko kaikki kasvikset pieniksi ja aseta ne sopivaan gn-vuokaan.
2. kaada sokeri, etikka ja öljy kasvisten päälle ja sekoita hyvin.
3. Anna kasvisten marinoitua mielellään yön yli tai vähintään 3 tuntia. 
4. Marinoidut kasvikset sopivat hyvin erilaisiin salaatteihin, leipien täytteeksi tai sellaisenaan aterian lisukkeeksi. 
5. Voit käyttää samaa marinadilientä uudelleen.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
40.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.3 g
Kuitua
0.3 g
Suolaa
0 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta