Paprikapossua punaviinikastikkeessa
Annoksia
Annoskoko 145g
Saanto
4.4 kg
Valmistuhävikki 10%
Ainekset
-
1.8 kgAtria 2kg Sian E suikale Sous Vide
-
0.8 kgpaprikasekoitus, pakaste
-
1.8 kgAtria 6x1l Punaviinikastike
-
0.03 kgvalkosipulimurska
-
0.06 kghunaja
-
0.003 kgrosepippuri
-
0.12 kgTumma pikasuuruste, Maizena
-
0.3 kgvesi
Liemi
Valmistusohje
1. Laita lihasuikaleet ja paprikasekoitus voideltuun 1/1-65 GN-vuokaan ja sekoita keskenään.
2. Sekoita muut ainekset liemeksi. Kaada liemi vuokaan ja sekoita kevyesti.
3. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 30 minuuttia. Sekoita kypsennyksen aikana kerran tasaisen suurustuksen aikaansaamiseksi.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa paprikapossun lisäkkeenä riisi-ruislisäkettä, höyrytettyä Puutarhurin sekoitusta, vihersalaattia, öljykastiketta ja Pieni ruisruutu -ruisleipää.
2. Sekoita muut ainekset liemeksi. Kaada liemi vuokaan ja sekoita kevyesti.
3. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 30 minuuttia. Sekoita kypsennyksen aikana kerran tasaisen suurustuksen aikaansaamiseksi.
Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa paprikapossun lisäkkeenä riisi-ruislisäkettä, höyrytettyä Puutarhurin sekoitusta, vihersalaattia, öljykastiketta ja Pieni ruisruutu -ruisleipää.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Suolaa
0.8 g
![Paprikapossua punaviinikastikkeessa](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/sydankiltaImages/Paprikapossua-punaviinikastikkeessa_191113_061818.jpg?w=360&h=360&q=95&auto=format&fit=clip&dm=1642678356&s=cb5df4370ba5d81a7659e7157b5792b5)