Paprikapossua punaviinikastikkeessa

Atria Suomi Oy



Raaka-aineet

1.8 kg
Atria 2kg Sian E suikale Sous Vide
0.8 kg
paprikasekoitus, pakaste
1.8 kg
Atria 6x1l Punaviinikastike
0.03 kg
valkosipulimurska
0.06 kg
hunaja
0.003 kg
rosepippuri
0.12 kg
Tumma pikasuuruste, Maizena
0.3 kg
vesi

Valmistusohje

1. Laita lihasuikaleet ja paprikasekoitus voideltuun 1/1-65 GN-vuokaan ja sekoita keskenään. 2. Sekoita muut ainekset liemeksi. Kaada liemi vuokaan ja sekoita kevyesti. 3. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 30 minuuttia. Sekoita kypsennyksen aikana kerran tasaisen suurustuksen aikaansaamiseksi. Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa paprikapossun lisäkkeenä riisi-ruislisäkettä, höyrytettyä Puutarhurin sekoitusta, vihersalaattia, öljykastiketta ja Pieni ruisruutu -ruisleipää.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta