Paneroitua sitruunaturskaa ja jugurttikastiketta
Ainekset
-
1.5 kgIceCool Pareroitu sitruunatruska 50g, MSC
-
0.009 kgTilli
-
550 kgTurkkilianen jugurtti, kevyt (3,5 %)
-
0.07 kgSokeri
-
0.03 kgSinappi
-
0.002 kgSuola
Kastike
Valmistusohje
Paneroitu sitruunaturska
- Lado kalapalat GN 65 -vuokaan. Kypsennä 190°C uunissa 20 minuuttia.
- Hienonna tilli ja yhdistä kastikkeen ainekset. Anna kastikkeen maustua puoli tuntia.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
7.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Suolaa
0.8 g
![Paneroitua sitruunaturskaa ja jugurttikastiketta](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/sydankiltaImages/Sydanyst_Sitruunaturska_1.jpg?w=360&h=360&q=95&auto=format&fit=clip&dm=1675296020&s=d14ab75ae9b5e794ed3d7c29f39a9a76)