Italian possuragu

Snellman Pro



Ainekset

Kastike
0.2 kg
Snellman All Natural Salsiccia -makkaraa
0.05 kg
Oliiviöljy
0.26 kg
Sipulikuutio (IceCool)
0.1 kg
Valkosipuliruohe (IceCool)
2.6 kg
Tomaattimurska
2 kg
Snellman Maatiaispossun S0 kuutio, kypsä
1.08 kg
Papusalaatti (IceCool)
0.3 kg
Tomaattipyree
0.2 kg
Oliivi, musta, kivetön, viipaloitu
0.015 kg
Suola
0.01 kg
Oregano
0.01 kg
Mustapippuri, rouhittu
Lisäkepasta
3.5 kg
Vesi
2 kg
Täysjyvä Cappelli -pasta
0.08 kg
Oliiviöljy
0.016 kg
Suola

Valmistusohje

Possuragu
  1. Viipaloi Salsiccia -makkara. Kuullota sipulit oliiviöljyssä kattilassa. ​Lisää makkarapalat sipulien sekaan.
  2. Lisää loput ragukastikkeen ainekset kattilaan. Kiehauta ja hauduta miedolla lämmöllä 20 minuutin ajan. 

Lisäkepastan valmistus
  1. Esilämmitä höyryuuni. Laita ainekset GN -vuokaan. Kypsennä pastaa höyryssä 18 – 20 minuuttia. Anna pastan vetäytyä 10 minuuttia kannen alla.
  2. Yhdistä halutessasi kastike ja pasta.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
6.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Kuitua
1.9 g
Suolaa
0.8 g

Muita reseptejä Snellman Prolta