Naudanlihaa mustaherukka-punaviinikastikkeessa

Atria Suomi Oy



Raaka-aineet

1.8 kg
Atria 2kg Kypsä Naudan E viipale sous vide
0.6 kg
punasipuliviipale, pakaste
1.8 kg
Atria 6x1l Punaviinikastike
0.4 kg
mehutiiviste, mustaherukka
0.12 kg
Tumma pikasuuruste, Maizena
0.2 kg
vesi
0.05 kg
persilja, tuore

Valmistusohje

1. Kuumenna naudanviipaleita vakuumissaan painekeittokaapissa 1 barissa 3-5 minuuttia. Näin lihaviipaleet pysyvät ehjinä vuokaan laitettaessa eikä ruokaa tarvitse sekoittaa kypsennyksen aikana. 2. Voitele 1/1-65 GN-vuoka ja laita naudanliha- ja punasipuliviipaleet vuokaan. Valmista liemi sekoittamalla punaviinikastike, mustaherukkamehutiiviste ja tumma pikasuuruste keskenään. Kaada liemi lihojen pääälle ja sekoita kevyesti. 3. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 150 asteessa 25 minuuttia. Koristele ruoka persiljasilpulla. Sydänmerkki-ateriaehdotus: Tarjoa lisäkkeenä keitettyjä perunoita, keitettyä parsakaalia, vihersalaattia, öljykastiketta, Pieni ruisruutu -ruisleipää, Sydänmerkki-rasvalevitettä ja rasvatonta maitoa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.6 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Atria Suomi Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä Atria Suomi Oy:lta