Lindströminpihvit
Ainekset
-
0.9 kgSipuli hienonnettu
-
0.035 kgRypsiöljy
-
4.7 kgNaudan jauheliha 8-10 %
-
0.8 kgEtikkapunajuuri kuutio tai -suikale
-
0.35 kgKananmuna
-
0.06 kgKaprismarja
-
0.042 kgMerisuola
-
0.01 kgMustapippurirouhe
-
0.35 kgRypsiöljy
Paistamiseen
Valmistusohje
- Paista hienonnettu sipuli pehmeäksi pienessä määrässä rypsiöljyä.
- Sekoita kaikki aineet yleiskoneessa tasaiseksi massaksi.
- Muotoile massasta noin 65 gr pihvejä ja paista molemmin puolin rypsiöljyssä esimerkiksi kippipannussa.
- Lado pihvit gn-vuokiin ja kypsennä uunissa 150 asteessa yhdistelmätoiminnolla noin 10 minuutin ajan.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.8 g
Kuitua
0.5 g
Suolaa
0.9 g
![Lindströminpihvit](https://sydanmerkki-servd.transforms.svdcdn.com/production/sydankiltaImages/Lindstrominpihvit-kilta.jpg?w=360&h=360&q=95&auto=format&fit=clip&dm=1642676628&s=9d51b7f9555625765645cd96516e946b)