Lämpimiä kasviksia ja kaurasuurimoita

Sydänmerkki

Hiilihydraattilisäke ja kasvislisäke yhdistettynä.



Raaka-aineet

3.7 kg
Paprikasekoitus
3.6 kg
Kesäkurpitsaviipale
0.2 kg
Rypsiöljy
7.4 kg
vesi
0.05 kg
Merisuola
3.7 kg
Kaurasuurimo
Koristeluun
0.1 kg
Minttu hienonnettu

Valmistusohje

1. Voitele gn-vuoat, lisää kasvikset ja pyörittele ne öljyssä. Paahda kasvikset uunissa 220-asteessa noin 25 minuutin ajan.
2. Keitä kaurasuurimot suolalla maustetussa vedessä.
3. Yhdistä kasvikset ja kaurasuurimot. Koristele hienonnetulla mintulla. Tarjoile esimerkiksi kotiruoan lisukkeena.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Kuitua
2.1 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta