Kukkakaalipaistos

Unilever Finland Oy



Raaka-aineet

12 kg
kukkakaali
3 kg
sipuli suikale
10 kg
Bertolli Pastakastike Tomaatti & basilika 2,25 L
0.1 kg
KNORR Tahnamauste Valkosipuli 340 g
0.3 kg
sitruunamehu, makeuttamaton
0.01 kg
kaneli, jauhettu
0.02 kg
oregano
0.01 kg
mustapippuri, rouhittu
1 kg
Garde d'Or JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen
Sydänmerkki-tuote
0.5 kg
Tuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 1 L ???
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Laita kukkakaalin nuput ja sipulisuikaleet GN-vuokaan (100 annoksen ohjeesta tulee 10 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa). 2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada seos kasvisten päälle. Ohenna JuustoCrème Becel Ruoalla ja kaada se kasvisten päälle. 3. Paista 170º C:ssa yhdistelmäuunissa höyrypaistolla kypsäksi noin 20 minuuttia. 4. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta