Kevätvihanneksilla kuorrutettu broileri

Unilever Finland Oy



Raaka-aineet

9.4 kg
Saarioinen Jyväbroilerin miedosti maustettu ohut filee
1.9 kg
porkkana, suikale
0.6 kg
purjosipuli
3 kg
vesi
1 kg
Tuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 1 L ???
0.45 kg
KNORR Kevätsipuli-purjokeitto 0,9 kg / 9 L
0.01 kg
rakuuna
0.01 kg
mustapippuri, rouhittu
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Lado Jyväbroilerin ohuet fileet voideltuun GN-vuokaan. Ripottele jokaisen fileen pinnalle suikaloitua porkkanaa ja purjoa. 2. Valmista kastike sekoittamalla vesi, Becel Ruoka ja keittoainekset keskenään. Kuumenna ja mausta rakuunalla sekä mustapippurilla. Kaada seos broilerifileiden pinnalle. 3. Paista 180°C:ssa noin 15 minuuttia kunnes broilerit ovat täysin kypsiä.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta