Juustokala

Unilever Finland Oy



Ainekset

15 kg
sei, annospala à 150 g
0.06 kg
KNORR Citrusmauste 1,2 kg
Kastike
3.5 kg
vesi
0.45 kg
KNORR Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 l
1 kg
Garde d'Or JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen
0.005 kg
kurkuma
tilli, tuore

Valmistusohje

1. Lado sulatetut kalapalat GN-vuokaan ja ripottele pinnalle Citrusmauste (100 annoksen ohjeesta tulee n. 7 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa).

2. Sekoita vesi ja kastikeainekset keskenään. Anna kastikkeen kiehahtaa. Sekoita joukkoon JuustoCrème ja kurkuma. Anna kiehua muutama minuutti.

3. Kaada kastike kalojen päälle ja paista 170 ºC:ssa yhdisteläuunissa höyrypaistolla kypsäksi noin 20 minuuttia.

4. Koristele valmiit kalavuoat tuoreella silputulla tillillä.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.4 g
Suolaa
0.3 g

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta