Italialainen makkarakastike

Sydänmerkki



Raaka-aineet

2.5 kg
Makkarapala, laktoositon
0.03 kg
Rypsiöljy
1 kg
Salaattifenkoli viipale
0.65 kg
Keltasipuli viipale
0.5 kg
aurinkokuivattu tomatti
0.15 kg
musta oliivi viipale
0.15 kg
Vihreä oliivi viipale
0.08 kg
Valkosipulimurska
Lisäksi
3 kg
Tomaattimurska
0.1 kg
Punaviinietikka
0.06 kg
Sokeri
0.003 kg
Mustapippurirouhe
0.004 kg
chilipippuri jauhettu
Viimeistelyyn
0.05 kg
Minttu hienonnettu
0.05 kg
Persilja hienonnettu

Valmistusohje

  1.  Levitä yhteen gn-vuokaan makkarat ja toiseen vuokaan rypsiöljyssä pyöritetyt kasvikset. Paahda makkaroita ja kasviksia uunissa 200 asteessa 10 minuuttia. Voit halutessasi heittää pois makkaroista irronneen rasvan.
  2. Lisää kattilaan kaikki muut aineet paitsi tuoreet yrtit. Keitä kastiketta 15 minuuttia.
  3. Viimeistele kastike tuoreilla yrteillä. Tarjoa makkarakastike esimerkiksi täysjyväpastan kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
7.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.4 g
Kuitua
2.3 g
Suolaa
0.9 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Sydänmerkkilta