Uuniperuna katkarapu-tonnikalatäytteellä

Annos: Uuniperuna 180 g ja täyte 100 g.



Raaka-aineet

18 kg
uuniperuna
4.2 kg
creme fraiche, vähälakt., 28 % (esim. Valio Creme Fraiche 28%)
2.5 kg
katkarapu
2.5 kg
tonnikala, vedessä (suolaa 0,8 %)
0.5 kg
purjosipuli, viipale, tuore
0.2 kg
tilli, pilkottu, tuore
0.04 kg
sitruunapippuri, suolaton
0.01 kg
tabasco
0.06 kg
suola

Valmistusohje

1. Tee perunoiden pintaan ristikkäisviillot. Kypsennä perunoita 200 asteisessa kiertoilmauunissa reilu tunti. Esikypsytetyt perunat tarvitsevat vain lämmityksen. 2. Katkarapu-tonnikalatäyte: Sekoita ranskankermaan sulatetut ja valutetut katkaravut, tonnikala, purjo- ja tillisilppu. Mausta sitruunapippurilla, tabascolla ja suolalla. Anna maustua kylmiössä ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen