Tomaattipasta ja paahdettuja vihanneksia

Annos: pastaa 150 g ja kasviksia 100 g.



Raaka-aineet

2.5 kg
pasta, penne
0.03 kg
suola
0.07 kg
rypsiöljy
2.5 kg
vesi
2 kg
tomaatti, lohko, tuore
2 kg
kasvirasvasekoite, maitopohjainen, vähälakt., 15 %
0.27 kg
basilika, pilkottu, tuore
1.2 kg
paprika, punainen, lohko, tuore
1.2 kg
paprika, keltainen, lohko, tuore
1.5 kg
kesäkurpitsa, viipale, tuore
1 kg
sipuli, lohko, tuore
0.03 kg
yrttisuola (suolaa 85 %, esim. Meira)
0.2 kg
appelsiinimehutiiviste
0.2 kg
rypsiöljy

Valmistusohje

1. Mittaa pasta, suola, öljy ja vesi GN-vuokaan. Kypsennä höyrykeittäen ilman kantta n. 15-18 minuuttia pastalajikkeesta riippuen. 2. Lisää tomaattilohkot, kasvirasvasekoite ja basilika. Kuumenna pasta 150 asteessa n. 10-15 minuuttia. 3. Kasvisten pannulla paahtaminen: Laita kasvikset erissä kuumalle pannulle paahtumaan ilman rasvaa. Kääntele kasviksia muutaman kerran niin, että niiden pinta saa väriä. Mausta ja kiillota kasvikset suolalla, mehulla ja öljyllä. Lämpösäilytä kasvikset uunissa. Kasvisten uunissa paahtaminen: Sekoita mausteet ja öljy kasvisten joukkoon. Paahda 220 asteessa, kunnes kasvisten pinta saa väriä. Lämpösäilytä kasviksia uunissa. 4. Annostele tomaattipasta syvälle lautaselle ja sen päälle paahdettuja kasviksia. Tarjoa lisänä juustoraastetta ja vihersalaattia.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen