Tomaatti-perunavuoka



Raaka-aineet

4.5 kg
peruna, suikale, kypsä
0.5 kg
aurinkokuivattu tomaatti, suikaloitu (valutettuna kuivattu; rasvaa 4,3 %)
0.7 kg
sipuli, kuutio, tuore
0.002 kg
mustapippuri, rouhe
1 kg
tomaattimehu
0.8 kg
kasvirasvasekoite, maitopohjainen, vähälakt., 15 %
0.3 kg
kananmuna
0.024 kg
kasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr vähäsuol. kasvisliemijauhe)
0.011 kg
basilika, kuivattu
1 kg
tomaatti, pihvi, viipale
0.3 kg
juusto, mozzarella, raaste, 21 % (esim. Kespro Menu Mozzarella juustoraaste)

Valmistusohje

1. Sekoita perunasuikaleet, valutettu ja suikaloitu tomaatti, sipuli ja pippuri GN-vuoassa. 2. Sekoita tomaattimehu, kasvirasvasekoite, kananmunat, kasvisliemijauhe ja mausteet. Kaada seos perunavuoan päälle. 3. Lado tomaatit perunavuoan pinnalle ja ripottele päälle juustoraaste. Paista uunissa 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen