Samettinen punajuurikastike



Raaka-aineet

0.7 kg
punajuuri, tuore
0.3 kg
peruna, tuore
0.2 kg
palsternakka, tuore
0.2 kg
punasipuli, tuore
0.05 kg
rypsiöljy
1.5 kg
vesi
0.015 kg
suola
0.01 kg
timjami, tuore
0.004 kg
pippurisekoitus
0.005 kg
meirami, tuore
0.003 kg
muskottipähkinä, jauhe
0.1 kg
balsamietikka

Valmistusohje

1. Paloittele kasvikset ja kuullota palat öljyssä padassa. 2. Lisää vesi, suola, timjamikimppu ja pippurisekoitus. Hauduta kypsäksi. 3. Poista timjamikimppu. Soseuta. 4. Lisää pilkottu meirami, muskottipähkinä ja balsamietikka. Kuumenna kiehuvaksi. Vinkki: Tarjoa kastiketta liha- tai kanapihvien tai kalaleikkeiden sekä perunoiden tai täysjyväpastan tai -riisin kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen