Ranskalainen munakas

48 annosta. 6 kpl 1/1-100 GN, 8 annosta / vuoka.



Raaka-aineet

5.1 kg
kananmuna tai kananmunamassa (rasvaa 8,5 %, esim. ScanEgg Vakioitu kananmunamassa)
6 kg
maito, kevyt, 1,5 %
0.04 kg
suola
0.005 kg
valkopippuri, jauhe
1.2 kg
salaattifenkoli, viipale, tuore
1.2 kg
porkkana, suikale, tuore
1 kg
sipuli, viipale, tuore
1 kg
papu, vihreä, pala, tuore
1 kg
sinihomejuusto, muru, 17 % (esim. Valio Aura 17%)
0.2 kg
oliiviöljy
0.003 kg
rakuuna, kuivattu
0.003 kg
timjami, kuivattu
0.1 kg
basilika tuore, n. 3 ruukkua

Valmistusohje

1. Voitele GN-vuoat. Sekoita fenkolit, porkkanat, sipulit, pavut, juusto, öljy ja mausteet. Kypsennä 190 asteessa n. 15 minuuttia. 2. Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja mausteet. Kaada munakasmassa kasvisten päälle. Kypsennä 125 asteessa noin tunti. Vinkki! Tarjoa munakkaan kanssa vihersalaattia ja ruis-riisiä tai perunoita.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
6.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen