Punainen yrttikeitto



Raaka-aineet

9 kg
vesi
4.5 kg
punajuuri, suikale, pakaste
1.5 kg
omena, kuutio, pakaste
1.5 kg
sipuli, kuutio, pakaste
0.375 kg
sitruunanmehu
0.035 kg
kumina
0.135 kg
maissitärkkelys
0.045 kg
suola
0.025 kg
persilja, kuivattu
1.6 kg
kidneypapu, kypsä

Valmistusohje

1. Kiehauta vesi padassa ja lisää kasvikset. Anna keiton hautua, kunnes kasvikset ovat puolikypsiä. 2. Lisää sitruunamehu ja kumina. Anna keiton hautua kypsäksi. 3. Suurusta ja mausta keitto. 4. Lisää kypsät pavut (raakapaino 0,64 kg) valmistuksen loppuvaiheessa. Vinkki! Keiton kanssa voi tarjota valkosipulituorejuustoa ja vähäsuolaista sekä runsaskuituista leipää.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
0.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen