Kultainen kasvisrisotto



Raaka-aineet

0.05 kg
rypsiöljy
0.006 kg
kurkuma, jauhe
0.004 kg
inkivääri, jauhe
0.004 kg
kumina
0.003 kg
mustapippuri, rouhe
0.02 kg
valkosipuli, murska, tuore
0.3 kg
kanttarelli
0.5 kg
riisi, täysjyvä
2 kg
vesi
0.015 kg
suola
0.025 kg
hunaja, juokseva
0.3 kg
porkkana, suikale, pakaste
0.2 kg
paprika, keltainen, suikale, tuore
0.2 kg
paprika, oranssi, suikale, tuore
0.15 kg
vahapapu, pala, (pakaste)
0.15 kg
sipuli, suikale, tuore

Valmistusohje

1. Kuumenna öljy, mausteet ja valkosipuli padassa. 2. Lisää sienet ja anna kiehua minuutin ajan. 3. Lisää riisi ja kuullota läpikuultavaksi. 4. Lisää kiehuva vesi pienissä erissä, niin että risottopata porisee koko ajan. Lisää suola ja hunaja. 5. Lisää kasvikset ja kypsennä 15 minuuttia. Katkaise lämmönlähde ja anna muhia kannen alla 10 - 15 minuuttia. Vinkki! Tarjoa kasvisruokana tai muiden ruokien lisukkeena.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen