Kirjolohi-juureskiusaus

96 annosta. 6 kpl 1/1-65 GN, 16 annosta / vuoka.



Ainekset

15 kg
peruna-sipulisuikale, pakaste
3 kg
porkkana, suikale, pakaste
1.8 kg
lanttu, suikale, tuore
3 kg
purjosipuli, viipale, pakaste
6 kg
kirjolohi, suikale, marinoitu, tuore (rasvaa 15 %, suolaa 1,2 %, esim. Apetit marinoitu Kirjolohisuikale)
2.9 kg
kasvirasvasekoite, maitopohjainen, vähälakt., 15 %
2.8 kg
vesi
0.1 kg
ohratärkkelys
0.14 kg
kalaliemijauhe (suolaa 40 %)
0.007 kg
mustapippuri, rouhe
0.01 kg
timjami, kuivattu
0.02 kg
suola
0.08 kg
tilli, tuore

Valmistusohje

1. Laita voideltuihin 1/1-65 GN-vuokiin puolet peruna-sipulisuikaleista, porkkana ja lanttu. Sekoita ne keskenään. Lisää kirjolohisuikaleet ja päällimmäiseksi loput peruna-sipuliseoksesta.
2. Sekoita kasvirasvasekoitteeseen vesi, ohratärkkelys, kalaliemijauhe ja mausteet. Kuumenna, kunnes mausteet liukenevat nesteeseen. Sekoita välillä. Kaada neste vuokiin 1 l / vuoka.
3. Höyrypaista +140 asteessa 40 min ja +150 asteessa 30 min. Anna vetäytyä 20 min. Ripottele hienonnettua tilliä valmiin kiusauksen päälle.
Vuokajako 1/1-65 GN
2,500 kg peruna-sipulisuikaleita
0,500 kg porkkanasuikaleita
0,300 kg lanttusuikaleita
0,500 kg purjosuikaleita
1,000 kg kirjolohisuikaleita
1,000 l nestettä

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen