Kikherne-kasviscurry



Raaka-aineet

2.5 kg
kikherne, kypsä
0.25 kg
rypsiöljy
1 kg
valkokaali, suikale, tuore
1.25 kg
porkkana, viipale, pakaste
0.25 kg
sipuli, kuutio, pakaste
0.375 kg
tomaattipyree
0.05 kg
curryjauhe
0.03 kg
paprikajauhe
0.008 kg
korianteri, jauhettu
0.15 kg
fariinisokeri
0.1 kg
punaviinietikka
0.125 kg
sitruunamehu
5 kg
vesi
0.068 kg
kasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr kasvisliemijauhe)
0.025 kg
suola
0.2 kg
maissitärkkelys
1.25 kg
papu, vihreä, pakaste

Valmistusohje

1. Liota kikherneet (raakapaino 1,0 kg) ja kypsennä ne. 2. Freesaa suikaloitu kaali, porkkanat ja sipuli. 3. Lisää tomaattipyre sekä mausteet ja kikherneet. 5. Lisää vesi, kasvisliemijauhe ja suola. Kiehauta ja anna hautua. 6. Suurusta pata. 7. Lisää palapavut hieman ennen tarjoilua. Tarjoa lisäkkeenä esim. riisi-kauraseosta.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen