Kiinankaali-riistahöystö



Ainekset

3 kg
lanttu, suikale, tuore
3 kg
porkkana, suikale, tuore
9 kg
kiinankaali, suikale, tuore
3 kg
sipuli, viipale, tuore
1 kg
Amerikan pekoni (rasvaa 30 %)
0.15 kg
rypsiöljy
7.5 kg
riistakäristys, pakaste (rasvaa 6 %)
2.5 kg
paprikasekoitus, pakaste
0.6 kg
fondi, riista (esim. IsoMitta Touch of Taste Riistafondi)
0.01 kg
mustapippuri, rouhe
0.015 kg
timjami, kuivattu
0.07 kg
suola
0.2 kg
siirappi
0.05 kg
fenkolin siemen

Valmistusohje

1. Huuhtele juurekset. Suikaloi lanttu, porkkana ja kiinankaali. Viipaloi sipuli.

2. Suikaloi amerikan pekoni.
3. Freesaa lanttu, porkkana ja sipuli öljyssä. Ota kasvikset pois padasta.
4. Ruskista pekoni ja riistakäristys. Lisää joukkoon freesatut kasvikset sekä lopuksi kiinankaali ja paprikasekoitus. Hauduta hetki.
5. Lisää riistafondi, mustapippuri, timjami, suola, siirappi ja fenkolin siemen. Tarkista maku.
6. Tarjoile perunasoseen tai täysjyväpastan kanssa.
Vinkki! Puolukkasurvos ja karpalot sopivat lisäkkeeksi. Kiinankaali-riistakäristykselle suositellaan jaksottaista valmistusta.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.9 g
Suolaa
0.8 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen