Kesäkurpitsa-juustokeitto



Raaka-aineet

0.1 kg
rypsiöljy
0.005 kg
kurkuma
3 kg
porkkana, kuutio, pakaste
0.75 kg
purjosipuli, suikale, tuore
3 kg
kesäkurpitsa, suikale, tuore
9.75 kg
vesi
0.132 kg
kasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr kasvisliemijauhe)
0.75 kg
sulatejuusto, viherpippuri, 22 %
0.75 kg
perunasoserae
0.025 kg
suola

Valmistusohje

1. Kuumenna öljy. Sekoita joukkoon kurkuma ja kasvikset kypsymisjärjestyksessä. 2. Lisää vesi, kasvisliemijauhe ja paloiteltu sulatejuusto. 3. Lisää perunasoserae ja suola. Anna keiton hautua valmiiksi. Ripottele valmiin keiton pinnalle ruohosipulia tai persiljaa

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Suolaa
0.3 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen