Kasvislasagnette



Raaka-aineet

0.15 kg
rypsiöljy
1 kg
sipuli, kuutio, pakaste
3 kg
porkkana, suikale, tuore
2.5 kg
kesäkurpitsa, kuutio, tuore
1 kg
pinaatti, pakaste
1.5 kg
palsternakka, suikale, pakaste
4 kg
vesi
2 kg
kasvirasvasekoite, maitopohjainen, vähälakt., 15 %
2 kg
maito, kevyt 1,5 %
0.04 kg
suola
0.108 kg
kasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr kasvisliemijauhe)
0.01 kg
muskottipähkinä, jauhettu
0.28 kg
maissitärkkelys
0.2 kg
juusto, raaste, 15 %
2 kg
lasagnepala

Valmistusohje

1. Freesaa öljyssä sipuli. Lisää porkkanapalat ja anna niiden kypsyä hieman. 2. Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pataan. Lisää myös pinaatti ja palsternakka. 3. Lisää vesi, kasvirasvasekoite, maito ja mausteet. 4. Suurusta kastike ja lisää juustoraaste. 5. Laita voideltuihin 1/1-100 GN-vuokiin kerroksittain kastiketta ja lasagnepaloja. Alin ja ylin kerros kastiketta. 6. Paista höyrypaistolla 150 asteessa 20 minuuttia ja 170 asteessa 20 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen