Kaali-porkkanalaatikko ja puolukka-sipulihilloke

Annos: laatikkoa 220 g ja hilloketta 60 g.



Raaka-aineet

5 kg
valkokaali, suikale, tuore
4 kg
porkkana, suikale, tuore
1 kg
sipuli, viipale, tuore
0.7 kg
riisi-kauraseos
5 kg
vesi
0.1 kg
kasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr kasvisliemijauhe)
0.1 kg
siirappi
0.003 kg
meirami, kuivattu
0.002 kg
maustepippuri, jauhettu
0.05 kg
suola
1 kg
puolukka
1 kg
punasipuli, viiipale
0.2 kg
omenatäysmehu
1 kg
hillosokeri

Valmistusohje

1. Sekoita kaali, porkkana, sipuli ja riisi-kauraseos. Annostele massa GN-vuokiin. 2. Sekoita vesi, kasvisliemijauhe, siirappi ja mausteet. Jaa neste vuokiin. 3. Kiertoilmapaista laatikoita 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Laske lämpötila 150 asteeeseen ja yhdistelmäpaista noin 55 minuuttia. 4. Tee puolukka-punasipulihilloke: Laita puolukat, punasipuli, mehu ja sokeri kattilaan. Keitä 20-30 minuuttia. Jäähdytä ja tarjoa laatikon lisäkkeenä.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
0.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen