Juureskuorrutettu perunajauhelihalaatikko

48 annosta. 3 kpl 1/1-100 GN, 16 annosta / vuoka.



Raaka-aineet

8 kg
peruna, kuorittu, raaka
2 kg
maito, rasvaton
0.3 kg
margariini 60 %
0.04 kg
suola
3.5 kg
jauheliha, nauta, kypsä, 9,1 %
0.15 kg
rypsiöljy
1 kg
porkkana, suikale, pakaste
0.8 kg
salaattifenkoli, suikale, tuore
0.8 kg
keltajuuri, suikale, tuore
0.5 kg
sipuli, suikale, tuore
1 kg
juustoraaste, kevyt-emmental 15 %
0.6 kg
kananmuna
0.002 kg
timjami, kuivattu
0.02 kg
suola
0.023 kg
sokeri

Valmistusohje

1. Kypsennä perunat. Kaada kypsät perunat yleiskoneen kulhoon, lisää maito ja margariini. Soseuta ja mausta. 2. Lisää jauheliha ja sekoita. Laita sose GN-vuokiin. 3. Kuumenna öljy padassa. Lisää porkkana, fenkoli, keltajuuri ja sipuli. Kuullota hetki. Jäähdytä seosta hieman. 4. Lisää juustoraaste, kananmuna ja mausteet. Sekoita. Levitä peruna-lihasoeksen päälle. 5. Paista laatikkoa 175 asteessa uunissa 45-55 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen