G M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Valkosipulilevite

G M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Valkosipulin ystävän suosikkilevite maistuu niin leivän päällä kuin kastikkeena



Raaka-aineet

5
valkosipulin kynttä
200 g
raejuustoa
200 g
kermaviiliä
200 g
tuorejuustoa
1 dl
tuoretta tilliä tai timjamia hienonnettuna
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Hienonna valkosipulin kynnet. Sekoita kaikki ainekset ja kaada seos sideharsolla tai suodatinpussilla vuorattuun siivilään.
2. Laita siivilä kulhon päälle ja anna makujen tekeytyä jääkaapissa vähintään muutama tunti tai mielellään seuraavaan päivään. Samalla tahna kiinteytyy, kun osa nesteestä poistuu.

Vinkki

Kulhoon valunut hera sopii mainiosti vaikkapa sämpylätaikinan nesteeksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
120 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
5.1 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
120 kcal
Rasvaa
8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
5.1 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g