G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo

Haudutettu punakaali

G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo

Makean ja happaman liitto tekee haudutetusta punakaalista erinomaisen lisukkeen. Se maistuu erityisen hyvältä liharuokien kanssa.



Raaka-aineet

Sydänmerkki-tuote
700 g
punakaalia
Sydänmerkki-tuote
2
punasipulia
Sydänmerkki-tuote
2 rkl
öljyä
Sydänmerkki-tuote
2
omenaa
1 dl
punaviinietikkaa
1 dl
vettä
4 rkl
siirappia
Sydänmerkki-tuote
½ tl
rouhittua mustapippuria
¾ tl
suolaa
¼ tl
jauhettua neilikkaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Suikaloi kaali ja sipulit. Kuullota kattilassa muutama minuutti. Lisää suikaloitu omena sekä loput ainekset ja hauduttele noin 30 minuuttia miedolla lämmöllä välillä sekoitellen. Jos kaali tuntuu liian kuivalta, lisää hauduttamisen aikana tilkka vettä.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
65 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
8 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g
Pääraaka-aine
Teema
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
65 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
8 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g