G L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Haudutettu punakaali

G L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Makean ja happaman liitto tekee haudutetusta punakaalista erinomaisen lisukkeen. Se maistuu erityisen hyvältä liharuokien kanssa.



Raaka-aineet

700 g
punakaalia
2
punasipulia
2 rkl
öljyä
2
omenaa
1 dl
punaviinietikkaa
1 dl
vettä
4 rkl
siirappia
½ tl
rouhittua mustapippuria
¾ tl
suolaa
¼ tl
jauhettua neilikkaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Suikaloi kaali ja sipulit. Kuullota kattilassa muutama minuutti. Lisää suikaloitu omena sekä loput ainekset ja hauduttele noin 30 minuuttia miedolla lämmöllä välillä sekoitellen. Jos kaali tuntuu liian kuivalta, lisää hauduttamisen aikana tilkka vettä.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
65 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
8 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
65 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
8 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g