Haudutettu punakaali
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
65 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
9 g
josta sokereita
8 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote700 gpunakaalia
-
Sydänmerkki-tuote2punasipulia
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote2omenaa
-
1 dlpunaviinietikkaa
-
1 dlvettä
-
4 rklsiirappia
-
Sydänmerkki-tuote½ tlrouhittua mustapippuria
-
¾ tlsuolaa
-
¼ tljauhettua neilikkaa
Valmistusohje
1. Suikaloi kaali ja sipulit. Kuullota kattilassa muutama minuutti. Lisää suikaloitu omena sekä loput ainekset ja hauduttele noin 30 minuuttia miedolla lämmöllä välillä sekoitellen. Jos kaali tuntuu liian kuivalta, lisää hauduttamisen aikana tilkka vettä.