G L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Pähkinätahna

G L M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Makeantulinen pähkinätahna sopii lihan ja kalan lisukkeeksi ja myös kasvisten dippailuun. Kokeile myös herkullisena levitteenä leivälle!



Raaka-aineet

1
salottisipuli
1-2
valkospulin kynttä
½
punainen chili
1 rkl
öljyä
1 dl
maapähkinälevitettä
1 dl
omenasosetta
3 rkl
limettimehua
1 tl
perunajauhoja
1 tl
jauhettua korianteria
pari oksaa
sitruunamelissaa
¼ tl
suolaa
½ - 1 dl
vettä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipulit ja chili. Kuullota kasvikset kevyesti öljyssä kattilassa.
2. Lisää muut ainekset ja lopuksi vettä sen verran, että saat kastikkeesta sopivan paksuista.
3. Anna kiehahtaa. Tarjoa tahna lämpimänä kastikkeena tai kylmänä levitteenä.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
0 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0.0 g
Sydänmerkki /Ulla-Maija Hänninen
Sydänmerkki /Ulla-Maija Hänninen
Sydänmerkki /Ulla-Maija Hänninen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
0 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.0 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0.0 g