G
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Piparjuurisilakat

G
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Maukkaat piparjuurisilakat syntyvät kätevästi uunissa, jonka aikana ehdit valmistaa mukavasta haluamasi lisukkeen. Voit tarjoilla piparjuurisilakat esimerkiksi pinaattiperunasoseen kera.



Raaka-aineet

600 g
silakkafileitä
½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
4 rkl
tuoretta tilliä
2 rkl
tuoretta ruohosipulia
2 dl
ruokakermaa
4 rkl
piparjuuritahnaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Mausta silakkafileet suolalla, pippurilla, tillillä ja ruohosipulilla. Kääri rullalle ja laita uunivuokaan.
2. Sekoita kerma ja piparjuuritahna. Kaada kermaseos kalan päälle. Paista 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Vinkki

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
150 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.7 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
12 g
Suolaa
0.5 g
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
150 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.7 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
12 g
Suolaa
0.5 g