Kuva: Sydänmerkki /Suvi Laine

Ainekset

250 g
kirsikkatomaatteja
150 g
salaattifenkolia
3-5
valkosipulin kynttä
2 rkl
öljyä
1 tl
sokeria
½ tl
suolaa
250 g
kotijuustoa
½ -1 ruukku
tuoretta basilikaa
Lisäksi
200 g
täysjyväpastaa
1 mm
suolaa
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
100 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo

Tomaatti-fenkolipasta uunissa

Suosittua uunifetapastaa astetta terveellisempi, mutta taatusti vähintään yhtä herkullinen tomaatti-fenkolipasta valmistuu hetkessä arjen ruokapöytään.

Suosittua uunifetapastaa astetta terveellisempi, mutta taatusti vähintään yhtä herkullinen tomaatti-fenkolipasta valmistuu hetkessä arjen ruokapöytään.

Kuva: Sydänmerkki /Suvi Laine

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
250 g
kirsikkatomaatteja
150 g
salaattifenkolia
3-5
valkosipulin kynttä
2 rkl
öljyä
1 tl
sokeria
½ tl
suolaa
250 g
kotijuustoa
½ -1 ruukku
tuoretta basilikaa
Lisäksi
200 g
täysjyväpastaa
1 mm
suolaa

Valmistusohje

1.
Huuhtele kirsikkatomaatit, leikkaa puoliksi. Halkaise fenkoli, poista kanta ja leikkaa viipaleiksi, Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.
2.
Sekoita kasvikset, öljy, sokeri ja suola uunipellillä leivinpaperin päällä . Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia.
3.
Nosta pelti uunista ja sekoita joukkoon pieniksi paloiteltu kotijuusto ja jatka paahtamista noin 10 minuuttia. Keitä tällä välin pasta.
4.
Lisää pellille valutettu pasta sekä hienonnettu basilika. Sekoita.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
100 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.7 g