K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Marjaletut

K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Lettujen paistaminen onnistuu myös nuotiolla. Fiksu ottaa valmiin taikinan mukaan maitopurkissa. Letut väritetään vaihteeksi marjasattumilla.



Raaka-aineet

4 dl
maitoa
2 dl
hiivaleipäjauhoja
1
muna
1 rkl
öljyä tai pullomargariinia
1 rkl
sokeria
¼ tl
suolaa
Pinnalle
2 dl
mustikoita
Paistamiseen
½ dl
öljyä tai pullomargariinia
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Sekoita ainekset ja kaada korkilliseen maitotölkkiin, jos paistat lettuja retkiolosuhteissa. Anna turvota ainakin puolisen tuntia.
2. Kaada taikinaa kevyesti rasvatulle lettupannulle ja ripottele pinnalle marjoja. Paista molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Vinkki

Voit käyttää hiivaleipäjauhojen sijaan tavallisia vehnäjauhoja tai vehnäjauhojen ja ohrajauhojen sekoitusta.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
164 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
6 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.3 g
Kuva: Sydänmerkki / Anna Kara
Kuva: Sydänmerkki / Anna Kara
Kuva: Sydänmerkki / Anna Kara
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
164 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
15 g
josta sokereita
6 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.3 g