Ainekset
-
1 lvettä
-
3 dlruisjauhoja
-
60 g (10 kpl)pilkottuja kivettömiä taateleita
-
¼ tlsuolaa
- Tarjoiluun
-
kylmää maitoa
-
1 dlpuolukoita
Valmistusohje
1. Kiehauta vesi ja kaada ruisjauhot sekaan hyvin vatkaten.
2. Pilko taatelit ja lisää palat ja suola kattilaan. Anna hautua puolisen tuntia miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.
3. Käännä lämpö pois, mutta jätä puuro hautumaan lämpimälle levylle vielä noin puoleksi tunniksi.
Vinkki
Tarjoa kylmän maidon ja puolukoiden kanssa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.2 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Taateliruispuuro
Taateli maustaa ruispuuron pehmeän makeaksi, puolukka antaa puurolle kivan kirpeän vivahteen.
Taateli maustaa ruispuuron pehmeän makeaksi, puolukka antaa puurolle kivan kirpeän vivahteen.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 lvettä
-
3 dlruisjauhoja
-
60 g (10 kpl)pilkottuja kivettömiä taateleita
-
¼ tlsuolaa
- Tarjoiluun
-
kylmää maitoa
-
1 dlpuolukoita
Valmistusohje
1. Kiehauta vesi ja kaada ruisjauhot sekaan hyvin vatkaten.
2. Pilko taatelit ja lisää palat ja suola kattilaan. Anna hautua puolisen tuntia miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.
3. Käännä lämpö pois, mutta jätä puuro hautumaan lämpimälle levylle vielä noin puoleksi tunniksi.
Vinkki
Tarjoa kylmän maidon ja puolukoiden kanssa.
Valmistusohje
1.
Kiehauta vesi ja kaada ruisjauhot sekaan hyvin vatkaten.
2.
Pilko taatelit ja lisää palat ja suola kattilaan. Anna hautua puolisen tuntia miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.
3.
Käännä lämpö pois, mutta jätä puuro hautumaan lämpimälle levylle vielä noin puoleksi tunniksi.
Vinkki
Tarjoa kylmän maidon ja puolukoiden kanssa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.2 g