Taateliruispuuro
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.2 g
Raaka-aineet
-
1 lvettä
-
Sydänmerkki-tuote3 dlruisjauhoja
-
60 g (10 kpl)pilkottuja kivettömiä taateleita
-
¼ tlsuolaa
- Tarjoiluun
-
Sydänmerkki-tuotekylmää maitoa
-
Sydänmerkki-tuote1 dlpuolukoita
Valmistusohje
1. Kiehauta vesi ja kaada ruisjauhot sekaan hyvin vatkaten.
2. Pilko taatelit ja lisää palat ja suola kattilaan. Anna hautua puolisen tuntia miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.
3. Käännä lämpö pois, mutta jätä puuro hautumaan lämpimälle levylle vielä noin puoleksi tunniksi.
Vinkki
Tarjoa kylmän maidon ja puolukoiden kanssa.