Kuva: Sydänmerkki/Ulla-Maija Hänninen

Ainekset

1 l
vettä
3 dl
ruisjauhoja
60 g (10 kpl)
pilkottuja kivettömiä taateleita
¼ tl
suolaa
Tarjoiluun
kylmää maitoa
1 dl
puolukoita
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.2 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
K Kasvis (lakto-ovo)
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo

Taateliruispuuro

Taateli maustaa ruispuuron pehmeän makeaksi, puolukka antaa puurolle kivan kirpeän vivahteen.

Taateli maustaa ruispuuron pehmeän makeaksi, puolukka antaa puurolle kivan kirpeän vivahteen.

Kuva: Sydänmerkki/Ulla-Maija Hänninen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
1 l
vettä
3 dl
ruisjauhoja
60 g (10 kpl)
pilkottuja kivettömiä taateleita
¼ tl
suolaa
Tarjoiluun
kylmää maitoa
1 dl
puolukoita

Valmistusohje

1.
Kiehauta vesi ja kaada ruisjauhot sekaan hyvin vatkaten.
2.
Pilko taatelit ja lisää palat ja suola kattilaan. Anna hautua puolisen tuntia miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.
3.
Käännä lämpö pois, mutta jätä puuro hautumaan lämpimälle levylle vielä noin puoleksi tunniksi.

Vinkki

Tarjoa kylmän maidon ja puolukoiden kanssa.

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
60 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
11 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.2 g