Pulled pork pata

Ravintoraisio Oy



Ainekset

1.2 kg
suikalejuureksia (pakaste)
0.11 kg
tomaattipyreetä (suolaton)
1.5 kg
vettä
0.02 kg
lihaliemijauhetta (vähäsuolainen, 37%)
0.03 kg
punaviinietikkaa
0.05 kg
soijakastiketta (suolaa 9%)
0.006 kg
chilimausteseosta (suolaton)
0.08 kg
chilikastiketta (suolaa 0,9 %)
0.02 kg
sokeria
0.095 kg
Sunnuntai Puolikarkeita vehnäjauhoja
0.09 kg
Keiju paistikastiketiivistettä
1.2 kg
valmista pulled pork lihaa (rasvaa 8,7 %, suolaa 0,5 %)

Valmistusohje

  1. Paista suikalejuureksia padassa, lisää tomaattipyree ja hauduta hetki. Lisää vesi (jätä hiukan vettä nestesuurustusta varten), liemijauhe ja mausteet. Suurusta kastike vehnäjauhoilla ja paistinkastiketiivisteellä. Tarkista maku.
  2. Levitä revitty pulled pork-liha pakkauksesta GN-vuokiin. Kaada päälle kuuma kastike. Laita vuoat uuniin ja anna kastikkeen lämmetä uunissa valmiiksi. Vaihtoehtoisesti voit valmistaa kastikkeen kokonaan padassa ja lisätä lihan valmiiseen kastikkeeseen.
  3. Tarjoa kastike Torino Täysjyväohran kanssa.
Täysjyväohran keitto-ohje:
1,300 kg Torino Täysjyväohraa
4,100 l vettä
0,016 kg suolaa
 

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
8.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.6 g
Suolaa
0.5 g

Muita reseptejä Ravintoraisio Oy:lta