Kasvis-jauheliha-ohravuoka

Ravintoraisio Oy



Raaka-aineet

0.03 kg
Sunnuntai Juokseva rypsiöljyvalmistetta
0.75 kg
vähärasvainen naudanjauheliha (10%)
0.2 kg
sipulikuutioita, pakaste
1.5 kg
valkokaalia
0.6 kg
1.5 kg
Kasvissuikaleita, pakaste
2.3 kg
vettä
0.06 kg
lihaliemijauhetta (vähäsuolainen, 37%)
0.008 kg
Herbes de Provence yrttisekoitusta (suolaton)
0.1 kg
siirappia
0.01 kg
suolaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Hopeoi jauheliha padassa, lisää sipuli ja hienonnettu kaali. Hauduta, kunnes kaali on pehminnyt ja puolikypsää. 2. Jaa jauheliha-kaaliseosta raa'an ohran ja kasvissuikaleiden kanssa kerroksittain voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan. Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kaali-jauhelihaseosta. 3. Sekoita vesi, lihaliemijauhe ja mausteet keskenään, tarkista liemen maku, mausta tarvittaessa lisää. Kaada liemi vuokaan. 4. Kypsennä yhdistelmäpaistaen 150 asteessa 40-50 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Kuitua
1.6 g
Suolaa
0.5 g

Muita reseptejä Ravintoraisio Oy:lta