Possuvartaat
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
0 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
0 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
0 g
Suolaa
0 g
Raaka-aineet
- Marinadi
-
Sydänmerkki-tuote1valkosipulin kynsi
-
3 rklvettä
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
Sydänmerkki-tuote1 rklsinappia
-
1 rkltomaattipyreetä
-
1 rklsoijakastiketta
-
1 rklfariinisokeria
-
½ tlrouhittua mustapippuria
- Lisäksi
-
Sydänmerkki-tuote400 gmaustamatonta porsaan ulko- tai sisäfilettä
Valmistusohje
1. Hienonna valkosipuli. Sekoita marinadin aineet.
2. Kuutioi liha 1,5 cm paloiksi ja laita maustumaan marinaadiin jääkaappiin ainakin pariksi tunniksi tai yön yli.
3. Laita lihapalat vartaisiin ja kypsennä grillissä tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.
Vinkki
- Possuvartaiden kanssa maistuu itse valmistettu coleslaw
- kokeile myös broilerin ja naudanlihasta tehtyjä vartaita