Savukalasalaattia caesar-kastikkeella
Caesar-kastike yhdistetään usemmiten broileriin, mutta se toimii myös loistavasti savukalalle. Savukalasalaattiin voit käyttää mitä tahansa valmiiksi savustettua kalaa.
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote200 groomansalaattia
-
Sydänmerkki-tuote8retiisiä
-
Sydänmerkki-tuote2porkkanaa
-
300 gsavusiikaa tai muuta kypsää kalaa
- Kastike
-
1valkosipulinkynsi
-
1pieni anjovisfilee
-
1 dlkevyttä creme fraichea (rasvaa 8 %)
-
Sydänmerkki-tuote1 tlsinappia
- Lisäksi
-
Sydänmerkki-tuote4 palaapaahtoleipää
-
80 gpieniä mozzarellapalloja
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Huuhdo, valuta ja suikaloi salaatti, kuori ja raasta porkkana, pese ja viipaloi retiisit.
2. Kuori ja pilko valkosipulinkynsi, hienonna anjovis ja sekoita keskenään kastikkeen ainekset.
3. Sekoita salaattiainekset ja kastike keskenään, annostele kulhoihin ja lisää jokaiseen annokseen kalaa.
4. Paahda ja kuutioi leivät. Lisää kuutioita ja juustopalleroita salaattiannosten päälle.
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
117 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.4 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.7 g
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
117 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.4 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
10 g
Suolaa
0.7 g