L
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Paella

L
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Lähde Välimerelle paellan mukana! Paljon makuja sisältävä ruoka on myös näyttävä juhlatarjottava.



Raaka-aineet

300 g
maustamattomia broilerin fileesuikaleita
1
sipuli
4
valkosipulin kynttä
2 rkl
öljyä
1 tl
currya
1 tl
paprikajauhetta
½ tl
chilijauhetta
2 dl
riisi-viljaseosta
4 dl
vettä
2
tomaattia
1
paprika
100 g
katkarapuja
200 g
pakasteherneitä
1 tl
suolaa
1 tl
rakuunaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Hienonna sipulit. Ruskista broilerinsuikaleet ja sipulisilppu öljyssä. Lisää mausteet ja kuullota hetki, jotta mausteiden aromit irtoavat.
2. Lisää riisiseos, vesi, kuutioidut tomaatit ja pilkottu paprika. Hauduta miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Sekoittele välillä ja lisää tarvittaessa vettä kypsennyksen aikana.
3. Lisää lopuksi katkaravut ja herneet sekä suola ja rakuuna. Anna hautua pari minuuttia.

Vinkki

Voit valmistaa paellan suomalaiseen tyyliin vaikkapa speltti-, ohra- tai kaurasuurimoista riisin sijaan. Kypsennysaika voi olla hiukan pidempi ja nesteen määrä suurempi.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.4 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
60 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
2 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.4 g