G M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Lohi-juustotaskut

G M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Mehevät kirjolohi-juustotaskut valmistuvat nopeasti. Tuorejuuston makua vaihtelemalla lohitaskut uudistuvat aina uudeksi makuelämykseksi.



Raaka-aineet

600 g
tuoretta kirjolohifileetä
100 g
tuorejuustoa (esim. tilli)
½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
1
sitruuna
Koristeeksi
tuoretta tilliä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Leikkaa filee neljäksi, tasapaksuksi palaksi. Tee jokaiseen palan keskelle viilto nahkaan saakka, mutta jätä päät yhteen.
2. Mausta kalapalat suolalla ja mustapippurilla. Lusikoi tuorejuustoa viiltoihin.
3. Viipaloi sitruuna ja laita vuokaan kalapalojen kanssa. Paista 200 asteessa 20 minuuttia. Ripottele kypsille kalataskuille tuoretta tilliä.

Vinkki

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
170 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.6 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
0 g
Proteiinia
16 g
Suolaa
0.6 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Teema
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Reseptin Sydänmerkki-tuotteita