G L M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Kalaa appelsiinikastikkeessa

G L M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Tämä kalaruoka tekee päivästäsi juhlan



Raaka-aineet

600 g
vaaleaa kalafilettä (esim. kuha, ahven)
½ tl
suolaa
Lisäksi
4
tomaattia
15 lehteä
tuoretta basilikaa
3 rkl
öljyä
¼ tl
jauhettua valkopippuria
½ tl
suolaa
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
1 dl
appelsiinimehua
1 dl
valkoviiniä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Mausta kalafileet suolalla.
2. Viipaloi tomaatit paksuiksi siivuiksi ja asettele ne neljän SAGA-leivinpaperiarkin päälle. Hienonna basilikat. Pirskota tomaattien päälle puolet öljystä. Mausta valkopippurilla, basilikalla ja suolalla.
3. Hienonna sipulit. Lisää loppu öljy pannulle ja kuullota sipulit kevyesti. Lisää valkoviini, appelsiinimehu ja sipuli. Anna kiehua hiljalleen kokoon, kunnes kastikkeen määrä on puolittunut.
4. Asettele kalafileet tomaattiviipaleiden päälle ja lisää kastike. Tee leivinpaperiarkeista nyyttejä tai veneitä .Paista uunissa 200 °C noin 10-12 minuuttia.

Vinkki

Tarjoile ruoka täysjyväriisin kanssa suoraan nyyteistä tai veneistä säilyttääksesi ruoan herkulliset aromit.

Yhteistyössä

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
90 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g
SAGA
SAGA
SAGA
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
90 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g