Sitruunainen broileripastavuoka

Unilever Finland Oy



Raaka-aineet

3.2 kg
KNORR Lasagnette, kuviopasta 5 kg
3.6 kg
kesäkurpitsa
0.8 kg
purjopala, pakaste
3.2 kg
Saarioinen Jyväbroilerin reisiliha, kypsä
10 kg
vesi
3.2 kg
Tuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 10 L ???
1.6 kg
KNORR Sauce Lemone, Sitruunakastike 3 kg / 22 L
0.02 kg
viispippuri, rouhittu
0.5 kg
vähärasvainen juustoraaste, rasvaa max 17%
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Laita GN-vuokiin raaka kuviopasta, suikaloitu kesäkurpitsa, purjo ja broileri. Sekoita raaka-aineet keskenään (100 annoksen ohjeesta tulee 4 kpl 1/1 100 mm GN-vuokaa). 2. Sekoita kastikeainekset kylmään vesi-Becel Ruoka -seokseen. Lisää pippuriseos ja kaada liemi vuokiin. 3. Ripottele pinnalle vähärasvaista juustoraastetta ja paista 170°C:ssa yhdistelmäuunissa höyrypaistolla noin 40 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
5.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.9 g
Suolaa
0.2 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta