Saariston kalavuoka
Raaka-aineet
-
15 kgseitifilee, pakaste
-
0.14 kgFlora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L
-
0.11 kgsitruunainen kalamauste, suolaton
-
7 kgIso Antti -kasvissekoitus, pakaste
-
5 kgvesi
-
0.65 kgKNORR Kevätsipuli-purjokeitto 0,9 kg / 9 L
-
0.18 kgGarde d'Or JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen
-
tilli, tuore
Valmistusohje
1. Lado sulatetut kalat vuokaan (100 annoksen ohjeesta tulee n. 7 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa). Voit käyttää fileen sijaan myös seiti annospalaa.
2. Freesaa kalamauste juoksevassa margariinissa ja lisää kasvissekoitus joukkoon ja jatka freesaamista kunnes kasvikset ovat sulaneet ja vähän pehmenneet (Iso Antti sisältää: palsternakka, porkkana, kesäkurpitsa, lanttu).
3. Lisää vesi freesattujen kasvisten joukkoon ja anna kiehahtaa. Lisää keittoainekset sekoittaen joukkoon. Keitä kasvismuhennosta muutama minuutti ja lisää lopuksi JuustoCrème.
4. Annostele muhennosta kalojen päälle. Paista 180°C:ssa noin 30 minuuttia ja ripottele tuoretta tilliä päälle ennen tarjoilua.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Suolaa
0.3 g
