Saariston kalavuoka

Unilever Finland Oy



Ainekset

15 kg
seitifilee, pakaste
0.14 kg
Flora Juokseva Kasviöljyvalmiste 2,5 L
0.11 kg
sitruunainen kalamauste, suolaton
7 kg
Iso Antti -kasvissekoitus, pakaste
5 kg
vesi
0.65 kg
KNORR Kevätsipuli-purjokeitto 0,9 kg / 9 L
0.18 kg
Garde d'Or JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen
tilli, tuore

Valmistusohje

1. Lado sulatetut kalat vuokaan (100 annoksen ohjeesta tulee n. 7 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa). Voit käyttää fileen sijaan myös seiti annospalaa.

2. Freesaa kalamauste juoksevassa margariinissa ja lisää kasvissekoitus joukkoon ja jatka freesaamista kunnes kasvikset ovat sulaneet ja vähän pehmenneet (Iso Antti sisältää: palsternakka, porkkana, kesäkurpitsa, lanttu).

3. Lisää vesi freesattujen kasvisten joukkoon ja anna kiehahtaa. Lisää keittoainekset sekoittaen joukkoon. Keitä kasvismuhennosta muutama minuutti ja lisää lopuksi JuustoCrème.

4. Annostele muhennosta kalojen päälle. Paista 180°C:ssa noin 30 minuuttia ja ripottele tuoretta tilliä päälle ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.4 g
Suolaa
0.3 g

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta