Sitruuna-pinaattikala

Unilever Finland Oy



Raaka-aineet

15 kg
sei, annospala à 150 g
0.06 kg
KNORR Citrusmauste 1,2 kg
7 kg
vesi
1.3 kg
KNORR Sauce Lemone, Sitruunakastike 3 kg / 22 L
0.42 kg
KNORR Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L
Sydänmerkki-tuote
1.4 kg
Tuote puuttuu: Becel Ruoka 15% maitopohjainen kasvirasvasekoite, 10 L ???
0.42 kg
pinaatti, pakaste
0.3 kg
mantelilastu
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Ota kalat sulamaan kylmiöön edellisenä päivänä. Lado kalafileet vuokiin (100 annoksen ohjeesta tulee n. 7 kpl 1/1 65 mm GN-vuokaa). Mausta Citrusmausteella. 2. Valmista kuorrutuskastike sekoittamalla kastikeainekset kylmään veteen, kuumenna ja lisää Becel Ruoka sekä pinaatti. Anna kiehua muutama minuutti. 3. Kaada kastike vuokaan (n. 1,5l / 1/1 65 mm GN-vuoka) ja ripottele mantelilastut päälle ja kypsennä yhdistelmäuunissa 180°C:n lämpötilassa kypsäksi noin 20-30 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Muita reseptejä Unilever Finland Oy:lta