Possu-kasvispata

HKScan Finland Oy



Raaka-aineet

1.4 kg
HK Viljapossun paistisuikaleita
0.8 kg
vettä
0.02 kg
vähäsuolaista lihaliemijauhetta
0.8 kg
sipulikuutioita
0.04 kg
tomaattipyreetä
0.06 kg
sellerikuutioita
0.6 kg
porkkanakuutioita
jauhettua inkivääriä
paprikajauhetta
currya
0.29 kg
herkkusieniä
0.04 kg
hunajaa
0.6 kg
vihreitä papuja

Valmistusohje

Laita pataan vesi, sipulit, lihaliemi, tomaattipyree, selleri- ja porkkanakuutiot sekä mausteet. Hauduta kypsäksi. Lisää possun paistisuikaleet, pavut, herkkusienet ja hunaja. Kiehauta ja tarkista maku.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

HKScan Finland Oy:n Sydänmerkki-tuotteita

Muita reseptejä HKScan Finland Oy:lta